PLATCONSA

La Plataforma de la Construcció de l'Anoia (PLATCONSA) neix amb l'objectiu d'agrupar els esforços i mitjans de les diferents petites empreses de la comarca de l'Anoia

La Plataforma de la Construcció de l'Anoia (PLATCONSA) neix amb l'objectiu d'agrupar els esforços i mitjans de les diferents petites empreses de la comarca catalana de l'Anoia integrades en el sector de la construcció amb la finalitat d'aconseguir una entitat que permeti mantenir una competitivitat alternativa al mercat millorant la qualitat del producte a fi de satisfer les necessitats del client sense renunciar a optimitzar els mitjans disponibles que atorga la unió d'empreses de la comarca. 

Para això es compta amb el suport del Gremi de Constructors i Promotors de l'Anoia com a base d'una cooperativitat ja consolidada des de fa anys afirmant les fortaleses i oportunitats que suposa el coneixement mutu i intentant corregir les inevitables debilitats heretades de la independència de les empreses adscrites.

L'entitat agrupa en l'actualitat a més de seixanta petites i mitges empreses amb una experiència contrastada en l'àmbit de l'edificació, restauració, obra civil i serveis. En el deu les empreses que han estat o estan agremiades es troben nombrosos exemples d'aquestes activitats. Coexisteixen, per tant, una entitat consolidada com és el Gremi de Constructors i Promotors de l'Anoia i un projecte de futur on s'inscriu PLATCONSA.

Gremi de Constructors i Promotors de la comarca de l’Anoia
Gremi de Constructors i Promotors de la comarca de l'Anoia
UEA, Ctra de Manresa, 131, 08700 - Igualada, (Barcelona)
Tel +34 93 805 2292 - Contactar

e-mail: gcpa@uea.cat

 
Avís legal  ·  Contactar  ·  Mapa web