Objectius

El nostre projecte està basat en la cooperació i en la col·laboració. 

Amb aquestes premisses es pretén fixar una nova idea d'actuació basada en la transparència en la gestió i en l'experiència acumulada de les empreses que componen la plataforma.

Des de PLATCONSA s'estableix un acord per facilitar que aquestes empreses puguin treballar conjuntament unificant la gestió i flexibilitzant les actuacions. Amb aquesta finalitat es constitueix una organització dividida en diferents àrees en el qual col·laboren professionals de diferents àmbits vinculats a la construcció com a arquitectes, enginyers de camins, arquitectes tècnics, industrials, constructors i promotors deixant la porta oberta a la col·laboració d'aquells emprenedors que es vulguin afegir a la nostra iniciativa

Un dels principals objectius de la plataforma és la internacionalització de la petita empresa, un repte que es presenta difícil, però no impossible si aquestes petites empreses estableixen acords de col·laboració i cooperació, bastant habituals en l'àmbit de les empreses catalanes, la meta de les quals és afrontar l'actual crisi econòmica de manera que es garanteixi la supervivència d'un model que s'ha demostrat efectiu i eficient al nostre país facilitant que aquest model segueixi funcionant amb opció de futur quan se superi l'actual conjuntura dins de l'entorn global en què ens movem. Tot això construït sobre dos fonaments que pensem que són ferms: sector empresarial i territori. El primer constituït per la petita empresa vinculada a la construcció, i el segon per la unió territorial de la comarca de l'Anoia, situada entre 30 i 60 quilometres de Barcelona.

Per la seva connotació territorial volem destacar que PLATCONSA fomentarà l'esforç en la integració en diferents cultures aportant el que creiem millor de la nostra. Atès que varis dels nostres col·laboradors presenten un perfil professional tècnic qualificat també tenim el propòsit de fomentar la innovació i el desenvolupament com a apostes per construir el futur.

Gremi de Constructors i Promotors de la comarca de l’Anoia
Gremi de Constructors i Promotors de la comarca de l'Anoia
UEA, Ctra de Manresa, 131, 08700 - Igualada, (Barcelona)
Tel +34 93 805 2292 - Contactar

e-mail: gcpa@uea.cat

 
Avís legal  ·  Contactar  ·  Mapa web